BYGGEXPO STCC 2018

Skärmavbild 2018-03-17 kl. 18.00.06.png
 
 

VAD ÄR ByggEXPO?

Välkomna till Byggexpo med MOM EVENTS och BRINK MOTORSPORT. Tillsammans med ett antal leverantörer gör vi nu BYGGEXPO i Skåne, Småland och Östergötland, i samband med STCC.

Vi skapar en plattform för leverantörer till byggindustrin att träffa sina återförsäljare och handlare, tillsammans med sina kunder, under ett unikt tillfälle, där motorsportens kungaklass STCC, är ett  dragplåster i sig. Kunden får inte bara senaste info från branschen. Dem får också en unik möjlighet att komma bakom kulisserna på ett av Svensk Racings absoluta toppteam, BRINK MOTORSPORT. 

Vi vill önska er alla varmt välkomna till ett spännande möte, med business i fokus!  

 
 

KALENDER BYGGEXPO

BYGGEXPO - RING KNUTSTORP - 4 MAJ

BYGGEXPO - RING KNUTSTORP - 4 MAJ

SCHEMA

11.30 Ankomst
12.00 Enklare lunch
12.30 Byggexpo
14.45 Fika
15.30 Kval, V8 Thundercars
15.50 Kval Carrera Cup
16.55 Kval STCC
18.00 Avslut

BYGGEXPO - ANDERSTORP - 16 JUNI

BYGGEXPO - ANDERSTORP - 16 JUNI

SCHEMA

11.30 Ankomst
12.00 Enklare lunch
12.30 Byggexpo
14.45 Fika
15.30 Kval, V8 Thundercars
15.50 Kval Carrera Cup
16.55 Kval STCC
18.00 Avslut

BYGGEXPO - MANTORP PARK - 21 SEPTEMBER

BYGGEXPO - MANTORP PARK - 21 SEPTEMBER

SCHEMA

11.30 Ankomst
12.00 Enklare lunch
12.30 Byggexpo
14.45 Fika
15.30 Kval, V8 Thundercars
15.50 Kval Carrera Cup
16.55 Kval STCC
18.00 Avslut

UTSTÄLLARE BYGGEXPO

RAMUDDEN  Ramudden är ett uthyrningsföretag. Vi tillhandahåller produkter och tjänster för dig som jobbar utmed våra vägar. Vi kan erbjuda god tillgång på bra avstängningsmaterial. Kunnig och serviceinriktad personal på våra depåer runtom i landet hjälper dig med snabba leveranser och professionella tjänster.

RAMUDDEN

Ramudden är ett uthyrningsföretag. Vi tillhandahåller produkter och tjänster för dig som jobbar utmed våra vägar. Vi kan erbjuda god tillgång på bra avstängningsmaterial. Kunnig och serviceinriktad personal på våra depåer runtom i landet hjälper dig med snabba leveranser och professionella tjänster.

BOSCH  Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Security Systems. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

BOSCH

Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Security Systems. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

T-EMBALLAGE  Vi arbetar med anpassade förpackningslösningar för industri och sågverk. Vi levererar pålitliga byggmaterial till småhusindustri och bygghandel. Vi erbjuder effektiv logistik med kundunika materialflöden. Våra kundrelationer bygger på förtroende. Du möter ett tryggt och pålitligt affärsklimat, med plats för utveckling, inspiration och engagemang.

T-EMBALLAGE

Vi arbetar med anpassade förpackningslösningar för industri och sågverk. Vi levererar pålitliga byggmaterial till småhusindustri och bygghandel. Vi erbjuder effektiv logistik med kundunika materialflöden. Våra kundrelationer bygger på förtroende. Du möter ett tryggt och pålitligt affärsklimat, med plats för utveckling, inspiration och engagemang.

 
GUNNEBO FASTENING  I över 250 år har Gunnebo Fastening utvecklat och tillverkat infästningslösningar för den professionella användaren. Med kvalitet och säkerhet som ledstjärnor i vår utveckling har ett av Sveriges starkaste och mest aktade varumärken skapats.

GUNNEBO FASTENING

I över 250 år har Gunnebo Fastening utvecklat och tillverkat infästningslösningar för den professionella användaren. Med kvalitet och säkerhet som ledstjärnor i vår utveckling har ett av Sveriges starkaste och mest aktade varumärken skapats.

FINJA  Vi erbjuder konceptlösningar för murat byggande i form av stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem. 

FINJA

Vi erbjuder konceptlösningar för murat byggande i form av stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem. 

DANA LIM  Dana Lim är Skandinaviens ledande tillverkare av lim, fogmassa och spackel. Vi utvecklar och framställer kvalitetslösningar med fokus på kundens behov. 

DANA LIM

Dana Lim är Skandinaviens ledande tillverkare av lim, fogmassa och spackel. Vi utvecklar och framställer kvalitetslösningar med fokus på kundens behov. 

LIP  Produktprogrammet var till att börja med fästmassa och fogmassor, efterhand utvidgades produktlinjen med golvspackelmassor, vattentätning, silikon, epoxy, spackelmassor m.m. Alla våra produkter kontrolleras kontinuerligt såväl internt som externt för att möta olika länders krav och bestämmelser. 

LIP

Produktprogrammet var till att börja med fästmassa och fogmassor, efterhand utvidgades produktlinjen med golvspackelmassor, vattentätning, silikon, epoxy, spackelmassor m.m. Alla våra produkter kontrolleras kontinuerligt såväl internt som externt för att möta olika länders krav och bestämmelser. 

LINDAB  Lindab utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energi- och miljötänkande samt levereras med en hög servicegrad vilket sammantaget ger ett ökat kundvärde.

LINDAB

Lindab utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energi- och miljötänkande samt levereras med en hög servicegrad vilket sammantaget ger ett ökat kundvärde.

NORGIPS  Norgips är en av de ledande leverantörerna av gipsskivor i Sverige och Norge. Norgips har snart 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner av gipsskivor på den europeiska marknaden. Ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. En samarbetspartner som man kan lita på.

NORGIPS

Norgips är en av de ledande leverantörerna av gipsskivor i Sverige och Norge. Norgips har snart 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner av gipsskivor på den europeiska marknaden. Ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. En samarbetspartner som man kan lita på.

 
TO BE ANNOUNCED  Information kommer.

TO BE ANNOUNCED

Information kommer.

TO BE ANNOUNCED  Information kommer.

TO BE ANNOUNCED

Information kommer.

TO BE ANNOUNCED  Information kommer.

TO BE ANNOUNCED

Information kommer.

PARTNERS & BYGGHANDLARE

Skärmavbild 2018-03-20 kl. 09.00.56.png
logoanderstorp.jpg
nasvensson.jpg
 
TBA.jpg
TBA.jpg
TBA.jpg
 

Kontakta oss

Har ni frågor eller behöver komma i kontakt med oss? Använd formuläret nedan, eller kontakta oss enligt nedan:

MICKE OHLSSON
Mail: micke@mom-events.se
Tel: 0435-76 11 41

TED JOHANSSON
Mail: ted@mom-events.se
Tel: 0435-76 11 42

 
NAMN *
NAMN